Зняли карантинні пости, які працювали на в’їздах та виїздах з Володимира

17 Червня 2020, 17:40
Карантинний пост поблизу Володимира 1352
Карантинний пост поблизу Володимира

З 18.00 години 17 червня припинили свою роботу контрольно-протиепідемічні пости, які працювали на в’їздах та виїздах з міста Володимира-Волинського.

Таке рішення ухвалили під час позачергового засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, інформують на сайті міської ради.

З 12 до 17 червня лише на одному пункті було виявлено людину з підвищеною температурою тіла, що вимагало втручання мобільної медичної бригади. 

Зважаючи на те, що робота КПП не дає бажаного результату щодо запобігання поширенню COVID-19 у місті Володимирі-Волинському, комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення щодо припинення їх функціонування.

Поза тим у місті продовжують вживати заходів щодо ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру місцевого рівня, пов’язаної із поширенням COVID-19.

Нагадаємо, що з 12 червня три контрольно-пропускні пункти запрацювали на виїздах з Володимира-Волинського до Нововолинська, Ковеля та Луцька. На території пунктів проводилися заходи щодо перевірки дотримання громадянами як регіональних, так і загальнодержавних встановлених карантинних заходів.

Читайте також: Біля  Володимира-Волинського запрацювали карантинні пости. ФОТО

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024