Очільник Волинської ОДА відвідав розташування 14-їОМБр

30 Березня 2017, 09:30
9973

Сталося це 29 березня в ході робочого візиту на Володимирщину.

Зокрема, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик разом із представниками міської влади відвідали розташування 14-ї окремої механізованої бригади та 39-го зенітно-ракетного полку, нещодавно відновленого в нашому місті, - йдеться на сайті міської ради.

Заступник командира 14-ї ОМБр Марат Бригадир звернувся до міської влади з проханням допомогти в підготовці приміщень військової частини до першого за майже три роки існування 14-ї бригади повернення її особового складу в місце постійної дислокації. Йдеться як про будівельні матеріали, так, власне, і про ремонті роботи. Міський голова повідомив, що на найближчій сесії міської ради буде розглядатись питання про виділення з міського бюджету на потреби нашої бригади 500 тисяч гривень. Із проханням про виділення, щонайменше, такої ж суми з обласного бюджету звернулися до голови Волинської ОДА самі військові. Володимир Гунчик пообіцяв докласти максимум зусиль для позитивного вирішення цього питання. При цьому губернатор зазначив, що на одній із минулих сесій депутати обласної ради не підтримали рішення про виділення коштів для потреб бригади, а тому найближчим часом він планує привезти в розташування бригади, так би мовити, на екскурсію, голів фракцій обласної ради.

Командир 39 зенітно-ракетного полку Костянтин Заїченко провів для обох голів екскурсію відновленими казармами військової частини, в яких зробили капітальний ремонт, і де нині живуть військовослужбовці строкової служби. Костянтин Заїченко зазначив, що на часі облаштування гуртожитку для офіцерів-контрактників, а приміщення, в якому він має бути розташований, а це колишня медична частина, м’яко кажучи, в поганому стані.

Ще одним пунктом робочої поїздки був 44-квартиний будинок для військових, що на вулиці Академіка Глушкова, й де, за словами Леонтія Кондратюка, заступника директора «Вінницької будівельної компанії», яка взялася за завершення довгобуду, місяць тому розпочалися будівельні роботи. В планах будівельників – здача будинку в експлуатацію в грудні поточного року. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024