Книгоманкою Волині стала юна мешканка княжого міста Тетяна Коба

31 Березня 2017, 08:00
10242

30 березня в приміщенні Волинської обласної бібліотеки для дітей відбувся обласний етап конкурсу «Книгоманія – 2017» серед учнів 6-7 класів. Позмагатися приїхали переможці районних та міських етапів з різних куточків Волині.

Учасники конкурсу розповіли про свою улюблену книжку, що не входить до шкільної програми, аргументуючи свій вибір цитатами з обраного твору. На розгляд журі були представлені читацькі щоденники конкурсантів, — інформує прес-служба Волинської обласної бібліотеки для дітей.

Конкурс проводився з метою розвитку у дітей інтересу до читання – найефективнішого способу пізнання себе і навколишнього світу, популяризації кращої української та світової літератури для дітей, вироблення навичок самостійної роботи з книгою.

III місце посіли Дацюк Максим – учень 6-го класу ЗОШ смт. Локачі та Литвин Софія – учениця 7-го класу ЗОШ с. Дубове Ковельського району.

II місце – Бобер Іванна – учениця 6-го класу ЗОШ №7 м. Луцька та Маслянка Мирослава – учениця 7-го класу ЗОШ №2 м. Любомля.

Головний приз – подорож до Львова на фестиваль дитячого читання «Книгоманія – 2017» вибороли Коба Тетяна – учениця 6-го класу ЗОШ №2 м. Володимир-Волинського та Володько Анна — учениця 7-го класу ЗОШ с. Полапи Любомльського району.

Всі учасники нагороджені дипломами, подяками управління культури облдержадміністрації, книгами та цінними подарунками.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024