Щоб завадити журналісту зробити фоторепортаж, охоронець пустив у хід собачу зграю

03 Квітня 2017, 11:00
Фото ілюстративне 9417
Фото ілюстративне

2 квітня післяобідньої пори на території закинутого танкового полку, що на околиці Володимира-Волинського,  редактора «ВолодимирМедіа» та «Район.Володимир-Волинський» Тетяну Палаєвську при виконанні службових обов'язків «атакувала» ціла зграя бродячих собак, які натравив на неї сторож КЕВ пан Баранов, котрий на той час чергував на території КПП.

Собаки кілька разів були нацьковані на неї та її малолітню доньку, і стільки ж журналіст зверталася до сторожа би той їх покликав. Проте чоловік був непохитний до того часу, допоки собаки самі не стомилиися гавкати і кидатися на жінку та її дочку. До якої межі треба бути бездушним, щоб заплакана та знервована дитина, стоячи на колінах, просила забрати псів, а у відповідь була  фраза: «Немає, чого тут ходити»   

Як наголошує Тетяна, територія практично не огороджена, тому нею вільно прогулюються люди, бігають дітлахи. І все б нічого, якби цей чолов’яга не побачив у її руках фотоапарат. Замість того, щоб пояснити у доступній формі, що територія танкового полку є режимним об'єктом і, мовляв, будь-яка зйомка тут заборонена, сторож нацькував собак.

 Перебуваючи у шоковому стані, Тетяна зателефонувала колезі, котра відразу ж повідомила про даний інцидент поліцію. Проте у відповідь почула, що поки що немає фізичних можливостей прибути на місце події, оскільки СОГ виїхала на іншу пригоду. Тому відхрещуватися від розлючених собак Тетяні та її дочці довелося власними силами.

Тільки через півтори години поліція прибула до будинку журналіста та разом відшукали сторожа, який взявся воювати із жінкою та дитиною за допомогою собак.

Коментуючи дану ситуацію, яка трапилася із журналістом при виконанні службових обов'язків, заступник начальник Володимир-Волинського відділу поліції Олександр Могилецький зазначив, що нині дано завдання дільничному інспектору вивчити причини подібної поведінки сторожа та на предмет належності йому тих псів, якими він хвацько маніпулював. Якщо виявиться, що собаки належать йому, він буде притягнутий до адміністративної відповідальності. Якщо ж пси є бродячими, буде направлене відповідне звернення до КП «Полігон». А вже там думатимуть, що з ними робити.

І насамкінець. Брехати уміють всі. А люди ще краще псів. Тому сторож ніколи не визнаватиме своєї провини і те, що собак він прикормив задля власної ж безпеки. А хто ж тоді журналісту гарантуватиме її? Та й не тільки йому. Адже поруч ходять люди, інколи на територію забігають діти. 

Сьогодні нас цькуватимуть псами, а завтра – будуть відстрілювати як собак? 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024