Поліція, маски та антисептик: як у Володимирі здавали ЗНО

30 Червня 2020, 17:15
Пункт здачі ЗНО 1681
Пункт здачі ЗНО

У Володимирі-Волинському 30 червня відбулося зовнішнє незалежне оцінювання. Через карантин цьогоріч ЗНО стало добровільним, тому пишуть його лише охочі отримати вищу освіту.

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбувалося у педколеджі, школах №2, 5 і 3, інформують на сайті міськради.

На вході кожному учаснику ЗНО зміряли температуру, були обладнані місця для обробки рук антисептиком, чергували медичні працівники  (по 2 на кожному пункті), а за дотриманням порядку слідкували поліцейські.

Як повідомив начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради В'ячеслав Петрук, до організації тестування було залучено близько 200 педагогічних працівників.

З метою уникнення скупчення людей забезпечено соціальне дистанціювання біля входу в приміщення. Учасники ЗНО та інструктори були забезпечені засобами індивідуального захисту.

Нагадаємо, що за правилами, при складанні ЗНО в аудиторії може перебувати до 15 учасників та 2 інструктори. Обов’язкова дистанція — 1,5 метри. Приміщення повинні провітрюватися та дезінфікуватися. 

Читайте також:На Володимирщині – нові випадки коронавірусу






 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024