У місті ініціюють проведення позачергової сесії міської ради

04 Квітня 2017, 11:00
9276

Про це стало відомо під час щотижневої оперативної наради. Причина - введення ще однієї абонплати за газ. Справа в тому, що з квітня ціна на газ для населення буде розділена на дві складові: на ціну газу та  на абонплату за підключення до мереж. 

- Будемо судитися за свої газові мережі, - заявив міський голова Петро Саганюк на щотижневій оперативній нараді. - Люди за свої кошти підводили газ до своїх осель, потім все це передали газовикам безкоштовно і що, - за це тепер треба їм платити? Ми, певно, будемо ініціювати проведення позачергової сесії міської ради, де підготуємо відповідні звернення на ім'я депутів Верховної Ради України, резидента, Прем'єра... 

На нараді також йшлося, що в місті планують провести толоку. Скоріше за все це буде в цей четвер, якраз аби встигнути перед Благовіщенням та Вербною неділею.  

Окрім того стало відомо, що 3 квітня у місті вже завершився опалювальний сезон і одразу стартували ремонтні роботи на ПТМ "Володимир-Волинськтеплокомуненерго".

Також ішлося про те, що в місті цього тижня буде знову працювати очільник Волинської ОДА Володимир Гунчик. Разом із головами депутатських фракцій облради він відвідає 14-у ОМБр.

Міський голова також зауважив, що ще слід вділити кількасот тисяч гривень з міського бюджету на потреби бригади.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024