Випровадини: перші володимирські строковики відправились до війська

05 Квітня 2017, 11:28
10555

У Володимирі-Волинському розпочався весняний призов на строкову службу до Збройних сил України.

В об’єднаному військовому комісаріаті випроводжали перших чотирьох строковиків. Хлопці, що зібралися в армію, мешканці Володимир-Волинського району. З міста призовників не було.

На захід завітали представники міської та районної влади, духовенства, рідні та близькі хлопців, які зібралися на службу у військо.

За словами військового комісара Володимир-Волинського об’єднаного  військового комісаріату підполковника Руслана Яція, призивають чоловіків віком від 20 до 27 років і наголосив, що в зону АТО їх не відправлятимуть.

«Дуже вдячний цим призовникам, що вони не злякались захищати Батьківщину. Так, зараз важкий час, але всі будуть служити в частинах забезпечення і не потраплять в АТО. Спочатку всі проходитимуть службу в навчальних частинах, потім будуть розподілені у військові частини", - додав військовий комісар.

Своє слово напутнє слово та щиру молитву сказав і настоятель Устилузької церкви Святого Вознесіння, капелан отець Юрій Здебський.

Проводжали хлопців рідні та друзі. Не стримували сліз матері та бабусі. А от батьки міцно тиснули новоспеченим воякам руки і давали чоловічі настанови.



1

1

















Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024