Володимир: кладовище яке має сотню літ, зносити не збираються, бо там ще є чимало заброньованих місць

05 Квітня 2017, 13:22
10097

На порозі Пасхальних свят та Провідної неділі робітниками комунального підприємства «Ритуальна служба» проводиться прибирання на обох кладовищах Володимира-Волинського.

Як зазначає директор підприємства Ганна Кушнірук, роботи вистачає. Тільки одних закинутих могил за ними закріплено 200, більша частина яких вже прибрана, відновлені  хрести, - пише ВолодимирМедіа. Однак щороку їх стає все більше. Тому останні дні перед Проводами робітникам ритуальної служби  доводиться  йти кладовищами та, як кажуть, зачищати територію під похованнями від бур'янів.

«Ладомирському» кладовищу вже далеко за сотню літ. Проте питання його знесення не стоїть, бо є ще чимало місць, які вже рідні забронювали і оплатили.  

Тільки після того, як буде  здійснене останнє поховання, пройде 25 років, може ставиться питання про знесення кладовища.

Щодо квітів, якими впорядковують закинуті могили, то під час розмови  з робітницею ритуальної служби дізналися, що вони не мають змоги купувати нові букети, тому вибирають кращі із тих, що викинули на сміття.

На братських могилах квіти висаджує КП «Троянда».

На завершення розмови Ганна Кушнірук  нагадала усім, чиї родичі поховані на міських кладовищах, що слід до свят поприбирати могили, бо це святий обов'язок  кожного з нас.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024