Родина Марходеїв дякує за допомогу всім небайдужим володимирчанам

05 Квітня 2017, 21:00
9735

Майже місяць минув відтоді, як хвороба спіткала учасника бойовий дій в Афганістані, ліквідатора наслідків аварії на ЧАЕС Павла Марходея у дорозі біля міста Жашкова.

Завдяки медикам місцевої лікарні, котрі надали невідкладну допомогу, чоловіка вдалося врятувати. Утім для повного одужання Павлові потрібне довгострокове лікування. Коштів у сім’ї, де виховується двійко дітей, одне з яких важко хворе і потребує опіки та медичної підтримки, немає. Просити цей дорослий чоловік не хоче та й соромиться, бо люди й так часто допомагають у лікуванні донечки, тож свої проблеми вирішив вирішувати самотужки. Утім знайшлися небайдужі люди, котрі не залишили ветерана наодинці з бідою.

Цієї неділі під час ярмарку «Весняні передсвятки» силами міського духового оркестру ветеранів «Арсен», за підтримки благодійного фонду «Матері Божої неустанної помочі» та всіх християнських церков Володимира-Волинського, збирали кошти для Павла Марходея. А наступного дня він вирушив на лікування і просив щиро подякувати усім, хто відгукнувся.

Зокрема оркестру «Арсен», отцю Миколі Гінайлу, директору ТЗоВ «Гербор Холдинг» Олегу Борбелюку, засновнику благодійного фонду «Кращий вибір» Миколі Юнаку, голові Володимир-Волинської міськрайонної організації ветеранів Афганістану Івану Омельчуку, голові Волинської спілки ветеранів Афганістану Григорію Павловичу, міській добровільній організації «Спілка Чорнобиль», друзям, сусідам та усім небайдужим людям, котрі допомогли і підтримали. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024