Володимир: гімназисти здобули кілька призових місць на Всеукраїнських олімпіадах

06 Квітня 2017, 09:00
9679

У березні завершився четвертий етап всеукраїнських предметних олімпіад, за підсумками якого учні гімназії імені Олександра Цинкаловсього міста Володимира-Волинського здобули кілька призових місць.

Так, третє місце в олімпіаді з англійської мови здобула одинадцятикласниця Оксана Пилипюк (учитель – Олена Головач). Такі ж місця в олімпіаді з екології, посіли десятикласниця Тетяна Луцюк та одинадцятикласник Павло Оксентюк. Готували цих гімназистів учителі Ольга Бондарук, Наталія Козік та Майя Степанченко. Усі ці гімназисти – неодноразові призери обласних олімпіад з природничих дисциплін та іноземної мови.

До таких здобутків на Всеукраїнському рівні гімназисти йшли довго й наполегливо, здобуваючи перемоги на міських та обласних етапах предметних олімпіад. До того ж, зі слів учнів, на шляху до цих здобутків довелося багато від чого відмовитись, забути на кілька місяців про нормальний відпочинок та зустрічі з друзями.

Такі високі результати, продемонстровані нашими володимирськими гімназистами, вкотре засвідчили високий рівень отриманих знань та їх конкурентоздатність на всеукраїнському рівні.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024