Податкова попередила, що після свят візьметься перевіряти район

07 Квітня 2017, 16:59
9765

6 квітня відбулося засідання колегії Володимир-Волинської РДА.

Щодо благоустрою на території району та виконання перевізниками укладених договорів, виступив начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Петро Чуцький.

Петро Андрійович відразу ж наголосив, що не всі сільські ради не переглянули Правила благоустрою, а хід виконання заходів по благоустрою у жодній громаді не розглядався на сесіях та виконкомах. Спостерігається в селах тенденція до запустіння садиб, однак жодна сільська рада не намагається провести процедуру визнання їх безгосподарними.

Щодо пасажирських перевезень, Петро Чуцький наголосив, що надійшло 12 звернень письмових та 17 – телефонних повідомлень щодо неналежного стану перевезень, зокрема пасажирським АТП 10707. Люди скаржаться на зриви графіку руху, відсутності рейсів по вихідних днях та нетактовну поведінку водіїв. Підсумовуючи сазане, голова РДА Наталія Василець доручила керівнику АТП надати графіки руху автотранспорту з метою їх узгодження.

Перший заступник начальника Володимир-Волинської ОДПІ Оксана Левчук ознайомила присутніх із сумами задекларованого та сплаченого акцизного податку від реалізації алкогольних та тютюнових виробів. Зосередила увагу сільських голів на тому, що саме цей податок надходить до місцевих бюджетів, однак контролю за реалізацією підакцизних товарів немає. Попередила, що після Пасхальних свят відновляться перевірки суб'єктів господарювання на предмет сплати податків до бюджету та наявності дозвільних документів на реалізацію алкоголю та тютюну. Представник фіскальної служби закликала до співпраці у плані виявлення порушників трудового законодавства в частині легального оформлення працівників.

Голова Березовичівської громади Юрій Ковальчук презентував на колегії свою сільську раду, подавши спершу 4-х хвилинний відеоролик, а пізніше – графіки та таблиці виконання основних показників бюджету села. Щодо планів, Юрій Іванович наголосив, що готують декілька проектів на капітальний ремонт центральної вулиці та Будинку культури села Березовичі.

На завершення засідання начальник управління фінансів Олена Бондарук озвучила короткий аналіз фінансово-господарської діяльності житлово-комунального господарства району, а головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Андрій Степанюк розповів про роботу з обдарованими дітьми.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39