У Володимирі просять щоб не привозили артистів, які виступали на території країни-агресора

07 Квітня 2017, 18:16
Фото ілюстративне 9624
Фото ілюстративне

Саме з такою пропозицією виступила міська депутатська фракція ВО «Свобода».

Свою пропозицю вони підкріпили відповідним проектом рішення Володимир-Волинської міської ради «Про заборону проведення концертів та інших розважальних заходів на території міста представниками шоу-бізнесу, котрі здійснюють свою бізнесову діяльність, проводять концерти, гастролі, брали участь у різних інших розважальних заходах на території Російської Федерації під час російсько-української війни».

«Свободівці» також звернулися до міського голови Петра Саганюка, аби внести цей проект рішення до порядку денного найближчої сесії міської ради.


Таку ж пропозицію раніше озвучувала й громадськість міста. Зокрема, журналіст видання «Буг» Дарія Поддубецька продемонструвала у своєму пості подібне рішення, яке прийняли депутати Рівненської міської ради ще в травні минулого року і закликала наших депутатів узяти приклад із своїх рівненських колег.

Цю тему журналіст інтернет-видання підняла напередодні концерту Ольги Полякової у нашому місті і в своєму пості зазначила, що це «одна з тих зірочок, яка засвітилась у російській тусовці».

Під час обговорення посту чимало користувачів соцмережі також підтримали журналістку.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024