У Володимирі закладам громадського харчування дозволили приймати відвідувачів

14 Липня 2020, 18:05
1205

У Володимир-Волинській міській раді відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якого розглянули нові зміни, внесені КМУ, що стосуються роботи закладів культури та громадського харчування.

Про це інформують на сайті міської ради.

В умовах карантину кафе та ресторани Володимира-Волинського мали можливість працювати у режимі доставки або ж приймати відвідувачів лише на літніх майданчиках. Проте з внесенням змін до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 р. № 392 дозволяється відновити роботу закладів громадського харчування з обмеженням в часі (з 7:00 до 23:00), зокрема розміщувати відвідувачів всередині приміщень за умови дотримання усіх необхідних протиепідемічних заходів.

Це стосується і закладів культури, однак забороняється робота закладів з наповненістю понад 50 відсотків стаціонарних розміщених місць для сидіння та/або більше однієї особи на 5 кв. метрів площі закладу.

Згідно Постанови робота розважальних закладів (нічних клубів), також суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), закладів культури, крім кінотеатрів після 23-ї та до 7-ї години  є забороненою. У Володимирі, згідно з прийнятим рішенням комісії з питань ТЕБ і НС, відповідні зміни в роботі закладів будуть застосовуватися з 15 липня.

Мешканців Володимира-Волинського закликають дотримуватися правил  карантину, а у разі виявлення фактів порушення карантинних обмежень щодо порушників будуть здійснюватися відповіді заходи працівниками правоохоронних органів.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024