У Володимирі продовжують асфальтувати вулиці міста. ФОТО

15 Липня 2020, 18:25
2068

Ремонтні роботи на дорогах Володимира-Волинського не зупиняються. Днями дорожники відремонтували покриття на вулицях  Максима Рильського та Леся Мартовича.

Наразі триває ремонт на вулицях Мілашенкова та Запольської, повідомляють у міській раді.

Попри те, що пандемія коронавірусу внесла свої корективи у попередні плани й видатки на ремонти значно скорочені, робота з покращення інфраструктури не припиняється – у Володимирі постійно працюють над приведенням шляхів та прибудинкових територій у належний стан, триває також поновлення дорожньої розмітки.

15 липня перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва виконкому міської ради Віктор Фіщук спільно з представником фірми-підрядника Луцька ДПМК Святославом Левшенюком оглянули, як проходять ремонти на вулицях Володимира-Волинського. Спершу проінспектували вулицю Ковельську, де триває ремонт заїзду на прибудинкову територію біля будинку №122. Там проведуть роботи на загальну суму 1,4 мільйона гривень.

«У цьому році значно пізніше розпочалися як капітальні, так і поточні ремонти, фактично всі кошти зарезервували на боротьбу з коронавірусом. В минулі місяці були слабшими надходження в бюджет, але зараз ситуація врегульовується і починаємо роботу в цьому напрямку. Що стосується поточних ремонтів, то вже проведені тендерні процедури і почалися ямкові ремонти в місті.

На цей рік заплановано майже 5 тисяч метрів квадратних ямкових ремонтів. Вже на минулому тижні завершили дороги по вулицях Рильського та Мартовича, продовжуємо асфальтувати дорожнє покриття і на інших дорогах і сподіваємося що при сприятливих погодніх умовах ми успішно втілимо наші плани в життя», – зазначив Ярослав Матвійчук. 

Як повідомив перший заступник міського голови, вже подано документи для отримання дозволу на початок будівельних робіт на вулиці Сагайдачного. 

Також у місцевої влади є амбітні плани щодо будівництва доріг державного значення. Це і ремонт вулиці  Устилузької, роботи на якій виконуватиме одна із будівельних фірм Польщі у межах реалізації українсько-польського проєкту. У перелік шляхів, де буде відремонтовано дорожнє покриття, внесено окремі ділянки автодороги Р-15. Поточний середній ремонт проведуть на відрізку протяжністю 1,2 км від переїзду на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському до кільця об’їзної.

Довідково:

За попередні 5 років, то в місті побудовано 28 кілометрів доріг місцевого значення, на зазначені цілі виділено майже 60 мільйонів гривень – 52 мільйони це кошти міського бюджету, а ще 8 – кошти Державного дорожнього фонду. 

Читайте також: У Володимирі закладам громадського харчування дозволили приймати відвідувачів
















 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39