Де живе «Бардак» - колишній танковий полк

09 Квітня 2017, 21:30
15067
«Район.Володимир-Волинський» продовжує рубрику «Де живе Бардак».
 
Відтепер шукатимемо ту примарну істоту скрізь де тільки можна, в межах рідного міста та району.

Днями натрапили на ще один такий Бардак - територія колишнього танкового полку.

Місцина, хочемо вам сказати, дуже похмура. Кажуть, ця територія зачинена від сторонніх і охороняється. Можливо і є якась охорона, проте цю володимирську «зону відчуження» вже давно облюбували пияки,діти та бомжі.

Більше того, там не те що гуляють, там вільно пересуваються на авто, вело та мототранспорті, бо огорожу вже давно розібрали і рознесли по цеглині. Це ж саме і з приміщеннями та казармами колишнього танкового полку.

Мешканці прилеглих будинків розповідають, що були часи, коли бригади бажаючих «приробити ноги» всьому що погано лежить, облюбували це місце не на жарт і тусувалися на території колишнього танкового полку майже щоночі.

А не так давно там узагалі зайнявся дах на одній із казарм. Чи бомжі грілися, чи діти бавились - невідомо, але це ще один доказ того, що територія, яка знаходиться між кількома житловими масивами, залишається абсолютно без нагляду.

Скоро в тій місцині не те що безпритульні собаки, чупакабри заведуться і нікому до цього діла немає.

Нагадаємо, це землі Міністерства оборони і на баланс міста їх ніхто не поспішає передавати. І впорядковувати їх також ніхто не поспішає.

Нагадаємо, не так давно ми натрапили на такий собі Бардак - місце двох колишніх цегельних заводів.

































 

Коментарі
21 Серпня 2019, 01:13
1988-1990
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024