«Вони тепер захищені законом» - міський голова про засилля ворон у центрі міста

11 Квітня 2017, 12:00
9543

Про це та багато іншого йшлося на черговому брифінгу міського голови з місцевими медійниками.

«Ви ж знаєте, що на початку квітня Верховна Рада України підтримала у першому читанні законопроект щодо запровадження гуманного ставлення до тварин. Проект закону передбачає підвищення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами. Тому ці створіння тепер певною мірою захищені законом. Окрім того, з квітня місяця розпочався сезон тиші і птахів не можна зачіпати,» - прокоментував мер міста Петро Саганюк ситуацію із засиллям ворон у сквері, що біля історичного музею.

Нагадаємо, мешканці міста в соціальних мережах закликають міську владу розпочати боротьбу з воронами, які заполонили скверик що біля історичного музею.

Очільник міста також більше розповів про зустріч із журналістами телеканалу «1+1», які цікавились порушеннями правил торгівлі підакцизним товаром, проблемою безробіття. Медійники відкрито запитували хто кришує усі ці протизаконні речі, куди дивиться міська влада, фіскали, поліція.

На брифінгу представників місцевих ЗМІ також цікавило чому відключили по місту гарячу воду. Очільник міста пояснив, що опалювальний сезон закінчився, немає лімітів. Наразі гарячу воду в оселі володимирчан подаватимуть три дні на тиждень - у четвер, п'ятницю і суботу.

Далі йшлося про підготовку міста до Великодня, про ямковий ремонт та асфальтування доріг, про вивіз сміття.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024