У Володимирі-Волинському 33 випускники отримали медалі. ФОТО

21 Липня 2020, 17:20
2274

У культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського відбулося вручення «золотих» та «срібних» медалей випускникам міських шкіл.

Найкращих вітали перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук і начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради В'ячеслав Петрук. Захід проходив із дотриманням усіх санітарних та протиепідеміологічних правил, запевняють у міській раді.

Цього року Володимир-Волинський має 33 випускників-медалістів. 29 учнів отримали золоті медалі, 4 – срібні. Серед медалістів є 20 дівчат та 13 хлопців.

Від міського голови Петра Саганюка, депутатського корпусу та виконавчого комітету молодь привітав Ярослав Матвійчук.

«Зичу вам, в першу чергу, міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Впевнений, що ви – еліта нашого міста, що ви еліта нашого регіону і нашої країни. Залишайтеся патріотами нашої землі, хай доля буде щедрою до вас, а Господь Бог захищає від усіляких негараздів», – зазначив перший заступник міського голови, а також висловив сподівання, що у наступному році такі заходи відбуватимуться без засобів індивідуального захисту.

Вручаючи медалі, молодим і талановитим людям бажали успіхів у подальшому навчанні та здобутті професії, а також вдалої дороги у нове, доросле та самостійне життя.

«Ви – найкращі, ви – медалісти, ви – ті, які упродовж 11 років докладали максимум зусиль, щоб досягти найвищих вершин в науці, щоб закласти фундамент на майбутнє. Ви молоді, а перед молодими, як кажуть, відкриваються всі двері. Тож хочу побажати, щоби за цими дверима завжди були радість, щастя, успіх, щоб ваші подальші звершення викликали повагу і гордість за вас у ваших батьків друзів та учителів і щоби ви згадували ці шкільні роки з приємною ностальгією», – звернувся до випускників В'ячеслав Петрук.

Святковий захід завершився спільним фото випускників на сцені культурно-мистецького центру, а пізніше – із друзями та батьками на згадку.

Читайте також: Випускник із Володимира-Волинського отримав найвищий бал ЗНО



1











1






 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024