Гімназисти Володимира тепер мають свої «прикольні» та повчальні знаки-мотиватори

12 Квітня 2017, 14:38
13231

Знаки, на кшталт дорожніх, відтепер зустрічатимуть на шкільному подвір’ї учнів, учителів, батьків та гостей гімназії імені Цинкаловського.

Однак, відрізнятиме їх від справжніх, не тільки форма, а й сам зміст, - пише ВолодимирМедіа.

Проект «Корисні знаки» представили широкому загалу одинадцятикласники Аліна Назарук та Владислав Іщук. Ініціаторами та реалізаторами проекту виступили адміністрація гімназії та члени учнівського об’єднання «Крок».

Як розповіла Аліна Назарук, розробляючи проект, вони ставили за мету покращити настрій учнів, зробити шкільні перерви більш корисними та змістовними, налаштувати учителів, батьків та гостей школи на позитив при першому знайомстві з навчальним закладом. Влад Іщук додав, що усі знаки є різними за змістом і поділяються на три групи: інформаційні, спонукальні та заборонні.

Інформаційні містять у собі вислови відомих людей про виховання, навчання та школу. Проходячи повз них, діти закарбують  у пам’яті цінні рекомендації. Спонукальні ж дають поштовх до дій, наприклад, закликають до позитиву. Заборонні ж насправді нічого не забороняють, однак вказують на те, що дітям робити не варто: не сумувати, не смітити, не запізнюватись, не ображатись.

Заступник з виховної роботи школи Олена Процюк доповнила гімназистів, додавши, що усього знаків є 24.

Ідею запозичили з Інтернету, але розробляли і втілювали власними силами.

Вихованці гімназії уже оцінили корисні знаки і задоволені цікавим нововведенням. Тепер, кажуть, будуть зважати на них, і робити (або ж не робити) те, що там написано.










 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024