Місцеві рятувальники продовжують нагадувати правила пожежної безпеки

12 Квітня 2017, 19:09
9392

12 квітня працівники Володимир-Волинського міськрайвідділу Управління ДСНС України у Волинській області провели бесіду з питань безпеки життєдіяльності з працівниками міського управління соціального захисту населення.

Рятувальники нагадали працівникам про основні правила безпеки, а також про те, яких важливих профілактичних заходів необхідно дотримуватись, аби запобігти біді.

Вони наголосили на найхарактерніших небезпеках, котрі підстерігають на легковажних у побуті, під час роботи та відпочинку та розповіли, як їх уникнути. Також фахівці ДСНС нагадали працівникам правила користування вогнегасником у разі виникнення пожежі на початковій стадії.

Особливо наголошували на необхідності суворого дотримання правил безпеки під час відвідування лісових масивів, адже порушення правил пожежної безпеки може стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків.

У ході зустрічі співробітники ДСНС розповсюдили плакати та листівки, на яких зображені основні правила пожежної та техногенної безпеки та дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.



Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024