Михайло Імберовський: керманичі «Самопомочі» прийматимуть рішення щодо виключення з партії Костянтина Зінкевича

12 Квітня 2017, 21:08
9706

Михайло Імберовський вважає, що партійне керівництво «Самопомочі» прийматиме рішення щодо виключення з партії Костянтина Зінкевича та Бориса Бабійчука, які фактично розвалили фракцію в обласній раді.

Про це депутат розповів в коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, під час сесії обласної ради 12 квітня Борис Бабійчук та Костянтин Зінкевич заявили про свій вихід з фракції, відтак остання припинила своє існування.

«Я думаю, що депутат повинен бути відповідальним. А те, що сталось – це відповідь на питання про те, наскільки відповідальними є деякі депутати, які зайшли в раду під прапорами «Самопомочі». Думаю, що не до кінця розібрались депутати, куди вони потрапили, бо є такі поняття як партійна дисципліна, солідарність з установчими документами», - пояснив голова обласної організації «Самопомочі» та колишній голова фракції рішення колег.

У той же час він переконаний, що розвал волинської фракції «Самопомочі» – це відображення того, що відбувається на всеукраїнському рівні. 

«В мене є таке відчуття, що фракцію «Самопомочі» розвалили під впливом ззовні, але ми рухаємось далі», - зазначив Михайло Імберовський.

З його слів, партійне керівництво розгляне варіант виключення з партії двох депутатів.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024