Випускник з Володимира на ЗНО з історії України набрав 200 балів

25 Липня 2020, 13:00
Владислав Сацюк 2125
Владислав Сацюк

Владислав Сацюк з Володимира-Волинського під час ЗНО 2020 набрав 200 балів з історії України.

Хлопець – випускник Володимир-Волинського НВК №3-ліцей, повідомив начальник управління освіти, молоді та спорту Володимира-Волинського В'ячеслав Петрук у фейсбуці.

У коментарі інтернет-виданню БУГ Владислав Сацюк розповів, що через велику завантаженість сайту Українського центру оцінювання якості освіти, він довго не міг побачити своїх результатів із ЗНО. Та коли побачив у своєму кабінеті омріяні 200 балів, каже, що дуже зрадів і зрозумів, що рік підготовки минув не даремно.

З української мови Владислав отримав 195 балів, з англійської – 194.

«Якраз результат з історії України є для мене найважливішим, оскільки цей предмет має найбільший коефіцієнт при вступі на мою спеціальність (міжнародні відносини)», – пояснює випускник.

Владислава Сацюка, який здав ЗНО з історії України на абсолютні 200 балів, готувала вчитель Наталія Руденко . Хлопець надзвичайно вдячний своїй учительці. Каже, що під час карантину міг у будь-який момент зателефонувати до Наталії Володимирівни і вона з радістю відповідала на усі запитання.

«Потрібно поставити ціль і йти до неї, наполегливо працюючи. По-друге, усім майбутнім одинадцятикласникам раджу «потоваришувати» з програмою ЗНО з вашого предмету. Це документ, згідно з яким і складаються тестові завдання на екзамен (так ви не будете вчити «воду»). А ще бажаю мати усім таку хорошу вчительку як Наталія Володимирівна», – ділиться секретом свого успіху володимирчанин.

Нагадаємо, цьогоріч на «відмінно» – 200 балів – тест ЗНО написав випускник Володимир-Волинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Олександр Пасальський

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024