У Володимирі депутат використав відеопривітання українських зірок для власного політичного піару, – соцмережі

26 Липня 2020, 11:15
Максим Клим’юк 2301
Максим Клим’юк

Депутат Володимир-Волинської міської ради Максим Клим’юк використав зірок українського шоу-бізнесу задля власного піару напередодні місцевих виборів, впевнені користувачі мереж.

Зірок попросили скинути коротеньке відеопривітання до Дня міста і вони щиро побажали Володимиру і його мешканцям усього найкращого. Проте ні Івана Леньо, ні Сергія Танчинця, ні Сергія Строяна, ні сестер Тельнюк не попередили, що їхні вітання використають для політичного піару. Крім того, під відео почали стирати коментарі з обуренням зірок, розповідає БУГ.

Зранку 25 липня на офіційній сторінці Максима Клим’юка у фейсбуці з’явилося відеовітання з Днем міста. На відео спочатку виступив Максим, а потім зірки, серед яких Сергій Танчинець (вокаліст гурту «Без Обмежень»), учасники гурту «Карна», Сергій Строян (гурт «Чумацький шлях»), народні артистки України сестри Тельнюк та інші.


Таким чином, відзначає у фейсбуці мешканець міста, учасник АТО Віктор Вільчинський, Клим’юк використав зірок у своїй піар-акції, давши зрозуміти усім, хто дивився відео, що відомі люди його підтримують.


Як виявилося, про те, що їх «використали», зірки не знали. Інформація про те, що записані ними привітання використали для чийогось піару, була для них шоком.

«Відразу, як побачив відео, попробував зв’язатися з представниками гурту «Без Обмежень» і спробував пояснити, що їх використали. Зробив до них дзвіночок. Сергій (Танчинець, ред.) був в шоці від того. Як він прокоментував, до нього звернулася там одна людина, яка не має відношення до того всього, але як я зрозумів є підконтрольною силам, які керують нашим Максимом. Зірок попросили записати привітальне відео для містян. Сказали, що то буде аполітична штука. Зірки погодилися, записали відео і скинули. Максимка вирішив зробити піар ще на зірках, втулив логотип своєї передвиборчої кампанії і записав своє відео на початку, виложив, а далі всі зірки ідуть після нього. Тобто це відео – ненав’язливий піар: дивіться, який я класний, а от – всі зірки, які мене підтримують….», – розповідає у відео Вільчинський.

За словами Вільчинського, гурт «Без Обмежень» відразу звернувся до Клим’юка і заборонив йому публікувати таке відео з їхнім привітанням.

Після цього повністю відео з офіційної сторінки депутата не видалили, а вирізали лише частинку з Танчинцем та заново опублікували.



Як стало відомо виданню, Сергій Строян з Чумацького шляху також був не в курсі, що його відео використали не так, як домовлялися.



У своєму відео Вільчинський зазначив, що у ситуації також підставили відомого на всю Україну барда з Володимира-Волинського Сергія Шишкіна, який відгукнувся на прохання однієї людини і попросив своїх друзів з шоубізнесу допомогти. Пана Сергія підставили, не розповівши йому справжнього призначення відеовітань, а також про те, що на відео буде присутній політик.

«Менеджер сестер Тельнюк не був в курсі. Леньо також був не в курсі», – сказав бард.



Ввечері під відеопривітанням Клим‘юка у фейсбуці з’явився коментар директора проєкту «Тельнюк:сестри». Назар Стригун зазначив, що згоди на публікації вітання в політичних цілях не давали. Свою позицію додала і Галина Тельнюк.

Однак, за кілька хвилин коментар зник.



Замість того, щоб видалити скандальне відео, на офіційній сторінці Клим’юка почали чистити й інші коментарі.


За словами Сергія Шишкіна, він дуже розчарований у тому, що його безкорисну допомогу, яку, як вважав, робить на благо міста і в подарунок для усіх володимирчан, використали для особистих цілей.

«Хочу звернутися до тебе, Максим, якщо ти хочеш піаритися, то піарся, але не намахуй людей. Ти яким боком серед зірок… Так не класно. Ти на цьому не збудуєш собі піару. Ти як був регіоналом, так і лишився. Бо всі ці схеми, які робила Партія Регіонів… Максимка також колись хотів пропіарити Партію Регіонів, коли запросив сюди Сергія Притулу.

Сергій не знав, що це від регіонів. Погодився виступити. Згодом на сайті партії було розміщено анонс, що буде виступ за сприяння партії Молодих регіонів, якими командував у нашому місті хто? – Максим Клим’юк! До Притули те донесли, і все було відмінено. Коли почався скандал, то різко то все з сайта прибрали. Максимка і далі такими методами використовує людей. І знову таке ж провернув», – говорить Вільчинський.




Також у відео Вільчинський згадав про те, що Клим’юк і досі «не вибачився за антимайдан».

До слова, не дивлячись на реакцію у мережах, скандальне відеопривітання до Дня міста з офіційної сторінки Максима Клим’юка досі так і не видалили.

Достеменно не відомо, з якою ціллю було розміщено дане відео, чи як частина піар-кампанії, чи задоволення власних амбіцій політика. Зрозуміло лиш те, що таким вчинком образили та використали людей, які щиро хотіли долучитись до, здавалось би, абсолютно безкорисливої та хорошої справи, – привітати володимирчан з Днем міста.

Читайте також: «Моя смерть взрывам не помеха»: все, що відомо про «луцького терориста»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024