Відомі українські зірки обурені брудними «політтехнологіями» володимирського депутата

30 Липня 2020, 09:00
1528 Джерело: http://bug.org.ua/news/volodymyr/staly-zhertvamy-manipuliatsii-z-boku-maksyma-klym-iuka-vidomi-zirky-vkray-obureni-brudnymy-polittekhnolohiiamy-450727/

Користувачі соцмереж обурилися інформацією про те, що депутат Володимир-Волинської міськради Максим Клим’юк використовує брудні «політтехнології» напередодні місцевих виборів.

Звернув увагу на скандал телеканал «Аверс»

Депутат у коментарі журналістам телеканалу зазначив, що не вбачає у відео політичного контексту. 

Нагадаємо, зірок попросили скинути коротеньке відеопривітання до Дня міста і вони щиро побажали Володимиру і його мешканцям усього найкращого. Проте ні Івана Леньо, ні Сергія Танчинця, ні Сергія Строяна, ні сестер Тельнюк не попередили, що їхні вітання використають для політичного піару Максима Клим’юка. Крім того, під відео постирали коментарі з обуренням зірок.

Розгорівся скандал. У коментарях люди та зірки, які не бажали бути втягнутими у брудні політичні ігри, почали висловлювати своє невдоволення. Щоправда, їх швидко прибрали звідти. Проте відео з проханнями зірок видалити їх вітання, залишається на сторінці й до сьогодні.

На офіційній сторінці сестер Тельнюк з’явився допис, у якому вони зазначають, що не давали своєї згоди на розміщення їхнього привітання у даному відеоролику.

«Ми записали це відео на прохання людини совісті і честі, нашого друга Сергія Шишкіна, який, як і ми, як і інші наші друзі (Іван Леньо, Сергій Танчинець), стали жертвами маніпуляцій Максима Клим’юка.

Ми, Галя Тельнюк та Леся Тельнюк, не давали своєї згоди на публікацію цього відео у рамках передвиборчої агітації», – зазначили сестри в дописі.

Також своє обурення висловив в коментарях до даного допису Іван Леньо, соліст гурту “Kozak System“.

«Зі мною і Танчинцем та сама ситуація. Нас обманули», – написав він.

Читайте також: У Володимирі депутат використав відеопривітання українських зірок для власного політичного піару, – соцмережі

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024