Володимир: думають, як зробити місто безпечним

18 Квітня 2017, 09:38
9393

Про це стало відомо під час щотижневої оперативної наради за участі міського голови Петра Саганюка, керівників установ, відділів, організацій та представників місцевих ЗМІ,

Очільник міста повідомив, що Великодні свята у Володимирі-Волинському пройшли більш-менш спокійно, проте не обійшлося ці святкові дні без дрібного хуліганства, зокрема, чергової бійки віськовослужбовців, внаслідок якої один із них був доправлений до госпіталю.  Зважаючи на це, вказано на негайне впровадження програми «Безпечне місто» із залученням додаткових коштів суб’єктів господарювання Володимира-Волинського, - пише ВолодимирМедіа.

Окрім того міський голова озвучив ряд завдань, першочерговими із яких – прибирання кладовищ та вивіз сміття; завершення робіт по ремонтах вулиць Ковельської, Зимнівської, прибудинкових територій та тротуарів; облаштування газонів; ремонт поручнів на мосту через Риловицю в районі колишнього заводу продтоварів та забезпечення безперебійного довезення людей на кладовище у Провідну неділю. Для цього запропоновано пустити один із автобусів-«гаромошок», котра зберігається на території «Полігону».  Є думка щодо передачі цих автобусів  на баланс міської ради, однак умовами придбання не передбачено використання даного транспорту задля одержання прибутку. Тому їх експлуатація  ляже додатковим тягарем на бюджет міста.

Йшлося також, що першочергово для потреб міста потрібно придбати автогрейдера та асенізаторного автомобіля.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024