П'ятидні: чоловік впав у канаву та захлинувся

18 Квітня 2017, 13:15
9843

Як повідомили у міському відділі поліції, 55-річний мешканець П’ятидень, йдучи близько опівдня 17 квітня по справах, побачив, що в рові за школою лежить чоловік. Після приїзду слідчо-оперативної групи, вдалося не лише констатувати смерть 50-річного місцевого мешканця, а й з’ясувати, що напередодні він святкував Пасху та пізно повертався додому. Ймовірніше за все, чоловік з необачності впав у канаву з водою, де й захлинувся.

Загалом, упродовж усіх вихідних, працівникам служб трьох цифр Володимира-Волинського довелося добряче попрацювати, - пише ВолодимирМедіа.

За ті кілька днів володимирчани та гості міста травмувалися та до безпам’ятства обпивалися оковитою.

На приймальне відділення Володимир-Волинського ТМО за два  дні свят  поступило 89 пацієнтів, 27 з яких довелося госпіталізувати. Люди зверталися із багатьох причини, здебільшого пов’язаних із хворобами серця. Проте серед усіх тих, хто звернувся або кого привезла карета швидкої допомоги, було 12 травмованих та 11 людей, яких виводили зі стану алкогольного отруєння.

Поліцейським також довелося попотіти, адже за три дні (15,16 та 17 квітня) на чергову частину Володимир-Волинського відділу поліції надійшло 72 заяви та повідомлення.

Вирішили поживитися дармовим зловмисники, які зазіхнули на кинуті напризволяще велосипеди. Одного вкрали поблизу «свинячого» базару, а другого – біля бару «Троянда». Зловмисників вдалося одразу ж відшукати.  

Не обійшлося й без вияснення стосунків під час спільного вживання алкогольних напоїв. Пізньої пори 15 квітня на площадці одного із багатоповерхових будинків Володимира-Волинського побилися двоє чоловіків. А на Пасху, під час розпиття спиртних напоїв на приватній квартирі, 55-річний володимирчанин запустивив кружкою в око військовослужбовця-контрактника, уродженця Тернопільської області. Внаслідок удару око добряче травмувалося. Потерпілого було госпіталізовано до військового шпиталю.

Упродовж вихідних зареєстрована спроба суїцидцу. Надійшло повідомлення від лікарів, що на приймальне відділення доправлено 20-річного юнака із різаними ранами обох кисть рук. Нині триває перевірка щодо такого необачного чи, можливо, неадекватного вичнку.

Ще одна пригода трапилася 17 квітня поблизу колишнього медико-технічного коледжу по вулиці Устилузькій. 30-річний житель Володимира-Волинського, не вибравши безпечну дистанцію та швидкість руху, наїхав на 22-річну жительку міста, котра рухалася на велосипеді. Внаслідок ДТП потерпіла отримала незначні травми.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024