Володимир: перевізників викликали «на коврик» у міську раду

19 Квітня 2017, 14:16
9807

19 квітня перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук провів нараду з місцевими перевізниками.

Серед питань, які піднімалися під час наради, основними було три, – довезення жителів та гостей Володимира-Волинського та кладовище «Федорівське» у Провідну неділю, 23 квітня, дослідження пасажирипотоків у місцевих маршрутках та узгодження рейсів і графіків руху маршруток для того, аби можна було розмістити цю інформацію на зупинках громадського транспорту, - йдеться на сайті міської ради.

Розглядаючи питання довезення людей на кладовище в Провідну неділю, перший заступник міського голови закликав перевізників зробити максимум для того, аби в людей не виникало проблем із тим, як дістатися на могли рідних та близьких.

Перевізники запевнили, що зроблять усе від них залежне, а якщо конкретно, то «пустять» у неділю, 23 квітня, як мінімум, 9 додаткових рейсів на кладовище «Федорівське»: маршрут №14 до обідньої пори курсуватиме з селища цукрового заводу на кладовище «Федорівське». Крім того, два додаткових рейси автотранспорту «АТП 10707» курсуватимуть на кладовище «Федорівське» з центру Володимира-Волинського, один – з військового містечка.

Курсуватимуть маршрутки з інтервалом у 10-15 хвилин, тож проблем із тим, як навідати могили близьких, не повинно виникнути ні в кого.

Крім того, учасники наради дійшли висновку, що доцільно в червні провести чергове дослідження пасажиропотоків в маршрутках.

Також перевізники мають узгодити, передусім, між собою, а також із виконавчим комітетом міської ради графік руху маршруток, а можливо, й оптимізувати його, для того, аби інформація про графік руху маршруток у місті, яка в найближчі дні буде розміщена на зупинках громадського транспорту, була достовірною.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024