«Третій полк» готується до літа і просить про допомогу

19 Квітня 2017, 17:03
Фото з архіву 11317
Фото з архіву

Військово-патріотичний центр «Третій полк», який займається військово-патріотичним, спортивним, інтелектуальним розвитком підростаючого покоління, а саме школярів від 7-х до 11-х класів та студентів, просить допомоги та підтримки.

Незабаром літо, пора відпочинку. У дітей, які займаються у центрі, є мрія – проводити навчання у таборі на відкритому повітрі у природних умовах, де можна розігрувати різні тематичні завдання, проводити польові кількаденні збори, вивчати військову справу, загартовуватись.

Засновник і керівник «Третього полку» Руслан Бормовий ось уже другий рік поспіль намагається здійснити ці прості дитячі мрії. Однак щоразу виникає проблема, яка впирається у кошти, які потрібні для придбання наметів, розкладних столиків та стільців для дітей, інші адміністративні витрати.

Загалом, сума становить близько 50 тисяч гривень. Окрім того вихованці «Третього полку», яких до речі налічується близько 80-ти, будуть раді наметам, карематам, звичайним спальникам, електрогенератору, наметові для їдальні, наборам залізного чи пластмасового посуду, рюкзакам різних кольорів та іншим таким простим, але необхідним речам (список завжди можна уточнити у ВПЦ «3-Й ПОЛК»). 

Варто зазначити, що у центрі займаються дітки, котрі страждають на ДЦП, у яких батьки  загинули в зоні АТО та були у полоні, сироти, а також із малозабезпечених і багатодітних сімей, ті, які приїздять із навколишніх сіл. А ще у центрі займаються хлопці і дівчата, чиї  тато або мама несуть службу в лавах ЗСУ.  «Третій полк» завжди відкритий і для інших дітей, кому цікава військово-спортивна та патріотична справа!

Допомогти здійснити дитячу мрію можна переказавши на рахунок кошти: Р\р 26001924423991  АБ «Укргазбанк» МФО 320478  Код ЄДРПОУ 39778391. Або іншими необхідними предметами та інвентарем, зв’язавшись за телефоном 093-513-27-57 із керівником ВПЦ «3-й полк» Русланом Бормовим.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024