Фестиваль «Смаковиця по-володимирськи» зачиняється на перерву

18 Серпня 2020, 18:00
2047

Фестиваль «Смаковиця по-володимирськи», який мав відбутися у Володимирі-Волинському вп’яте, відтермінували через карантин.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила заступник міського голови Лариса Кулікова.

«Гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи» - дійство, де пахне вареним і смаженим, де демонструють різні смаколики, навчають творити кулінарні шедеври, пригощають варениками, смачним кулішем, борщем, ґуґлями з кручениками..., де співають і танцюють, забавляються і спілкуються...
Втім, багато хто з вас там був, і не лише все це бачив, а й міг продегустувати колоритні смаки різноманітних страв.
Зараз саме той час, коли знову мала би кипіти підготовка до цього цікавого дійства, яке вже полюбили володимир-волинці, але, на жаль, карантинні обмеження наклали табу на багатолюдні масові заходи. Багато різноманітних святкувань і фестивалів перейшли у режим онлайн. Цей вимушений метод добрий для багатьох фестивалів. Але, на нашу думку - думку організаторів, онлайн не прийнятний для гастрономічного фестивалю. Бо «Смаковиця» - вона якраз і для того, щоб посмакувати, скуштувати, щоб відчути запах страв...Віртуально цього ніяк не зробиш.
Тому, гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи» у 2020 зачиняється на перерву.
Сподіваємося, що у наступному році цей фестиваль буде ще колоритнішим і апетитнішим! Щиро зичимо усім вам, друзі, здоров'я та оптимізму!» – йдеться у дописі.

Нагадаємо, гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи» – некомерційний проєкт, спрямований на популяризацію кулінарних традицій регіону, і зазвичай проходить у форматі народних гулянь.

Минулоріч учасники фестивалю з’їли 60 літрів борщу, 40 кілограмів вареників та 100 літрів кулешу.

Читайте також: Володимирчани хочуть довести, що борщ – виключно українська страва

Що готували, чим смакували і чим дивували на «Смаковиці по-володимирськи». ФОТО

У княжому місті відгуляли гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи»

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024