«Аміла» не збирається нікуди йти з Володимирщини

24 Квітня 2017, 11:07
10066

17 березня заступник начальника по будівництву Служби автомобільних доріг Волинської області Антонян Ншан, котрий прибув до Володимира-Волинського із  робочою поїздкою, запевняв, що у жодному випадку не допустять, щоб послідуючі тендери вигравала та ж «Аміла». І яким було здивування  серед керівництва міста, коли почули, що нещодавній тендер по ремонту доріг місцевого та державного значення знову виграла… «Аміла».

На сайті  «Закупки»  подано результати участі в «Прозорро» на ремонт доріг,  внаслідок яких лот №6 “Послуги з поточного дрібного ремонту автомобільних доріг державного значення,  ремонт дорожнього одягу та покриття 58460 м2” виграло ТзОВ «Аміла», з яким укладено 21 квітня контракт на загальну суму 9 983 400,00 грн. з ПДВ.

Для міського голови Петра Саганюка ця звістка стала вкрай несподіваною, про що він озвучив на нещодавньому засіданні міськвиконкому. Не меншою несподіванкою стали результати тендеру й для начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва міськвиконкому Віктора Фіщука, - пише ВолодимирМедіа.

Як зазначив Віктор Сергійович, дороги державного значення, які розташовані на території міста й надалі ремонтуватиме ця фірма, котра упродовж більше півроку ніяк не може вкласти якісний асфальт на тих декілька кілометрах вулиці Ковельської. І про що можна говорити, коли на часі ремонт вулиці Зимнівської та Устилузької?

Начальник управління здивований ще й тим, що під час спілкування із заступником начальника Служби автомобільних доріг їх твердо запевнили, що  у жодному випадку  Амілі»  не бути переможцем тендеру, адже на власні очі Антонян Ншан бачив усю красу «якісного» ремонту вулиці Ковельської.

Проте, сталося усе навпаки.

Нагадаємо, нещодавно керівник «Аміли» Олена Демчук, у свою чергу, вибачилася перед громадою Володимира-Волинського за незручності, викликані не надто, м’яко кажучи, якісним ремонтом Ковельської. 

Нагадаємо, що до кінця осені «Аміла» обіцяла завершити ремонт Ковельської, але обіцянки не дотримала. Натомість, фірма обіцяла ще до кінця березня поновити роботи на Ковельській. Окрім того, другим, обов’язковим до виконання, керівництво фірми вважало провести повну заміну прокладеного в минулому році дорожнього покриття на відрізку від повороту на вулицю Шевченка до перехрестя вулиць Драгоманова – Цинкаловського. 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024