Найбільше звернень - від представників Устилузької, Зимнівської та Оваднівської громад

24 Квітня 2017, 16:05
9767

Про це йшлося на щопонеділковій нараді у Володимир-Волинській райдержадміністрації.

Зокрема, начальник юридичного відділу Мар’яна Захарчук повідомила, що за перший квартал цього року до райдержадміністрації надійшло 166 звернень.

Із загальної кількості опрацьовано 141 письмове та 5 усних звернень, 15 – з Урядової гарячої лінії, 2 – електронні, 2 – з ОДА та 1 – з Адміністрації Президента України.

У даних зверненнях порушено 187 проблемних питань від 526 громадян району.

За звітний період звертались громадяни усіх населених пунктів району, утім числі громадяни ОТГ, Володимира-Волинського, Луцька, Нововолинська та інші.

Найбільше надійшло звернень від жителів Устилузької, Зимнівської та Оваднівської рад.

З них переважала кількість з Оваднівської ради – 111 колективних, які стосувались освітлення поблизу траси Володимир-Волинський-Ковель, частого відключення електроенергії на вулиці Шкільна, відсутність павільйону зупинки автотранспорту та порушення графіку руху пасажирського транспорту у селі Сусваль.

Аналізуючи зміст звернень, начальник відділу наголосила, що найбільш актуальним питанням протягом першого кварталу цього року залишається соціальний захист.

Багато людей також просять допомоги на лікування. Друге місце займає аграрна політика та земельні відносини. І третє – комунальне господарство. Не менш важливими є питання транспорту та зв’язку.

Було наголошено, що керівництво райдержадмінстрації постійно тримає на контролі питання, з якими звертаються сім’ї мобілізованих, поранених, загиблих учасників АТО.

Спрямовуючи роботу на наближення послуг до населення, голова райдержадміністрації Наталія Василець здійснює щомісяця виїзні прийоми громадян у населених пунктах району із залученням працівників структурних підрозділів та керівників територіальних органів центральних органів виконавчої влади.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024