Володимир: петиція з проханням не переносити скульптури княжичів набрала необхідну кількість голосів, але...її і не збирались зачіпати

25 Квітня 2017, 12:56
9450

Чергова петиція володимирчан з проханням не переносити скульптури княжичів зі скверика, що на вулиці Небесної Сотні, зібрала необхідну кількість підписів.

Про це стало відомо 25 квітня на щотижневій оперативній нараді за участі міського голови Петра Саганюка, керівників управлінь та відділів міськвиконкому, підприємств та організацій. 

Нагадаємо, петицію з проханням не переносити скульптури княжичам Данилу і Васильку на сайті місцевих електронних петицій було зареєстровано місяць тому 27 березня.

Її автор – мешканець міста Пилип’юк Руслан.

«Вважаємо,що паркова споруда князям Данилу і Васильку у дитинстві у сквері на розі вулиць Данила Галицького і Князя Василька,автором якої є видатна українська скульпторка, почесна громадянка Володимира-Волинського Теодозія Бриж, гармонійно розміщена у даному просторі і переміщення її є недоцільним», – йдеться у петиції.

Проте, як наголосив очільник міста, ніхто й не збирався нікуди переносити цю скульптуру.

– Мене цікавить, звідки вони взяли, що її мають кудись переносити, – зазначив мер міста. – Хто й коли піднімав це питання… Самі самі собі надумують проблеми, а потім з ними боряться…

На нараді також йшлося про остаточне завершення опалювального сезону, про роботи з благоустрою, розмітку доріг.

Було також озвучено, що на вихідних, а це цілих чотири дні, на кожному комунальному підприємстві міста керівникам слід зорганізувати чергування, щоб нічого не стало на заваді нормальній життєдіяльності міста та його громади.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024