Фейк та брехня - свободівці про причетність свого однопартійця до контрабанди

27 Квітня 2017, 13:14
9722

У ВО «Свобода» інформацію про причетність своїх однопартійців до контрабанди гармати через україно-польський кордон називають фейковою та брехливою.

Про це йдеться у заяві Володимир-Волинської районної організації ВО «Свобода».

У заяві свободівці нагадують, що видання, на якому з’явилася ця новина, має відношення до нардепа Ігоря Гузя.

«Заявляємо, що оприлюднена на цьому ресурсі інформація є брехнею та маячнею. Це чергова порція бруду, яку сайт нардепа під соусом «чуток» виливає на наше об’єднання з часів свого створення. Та цього разу псевдоновина перейшла будь-які межі не тільки цивілізованих стандартів журналістики, але й елементарної людської моралі.

Ми розуміємо, що це полохлива відповідь Павлу Карпюку (голова Володимир-Волинського осередку ВО “Свобода”, – ред.) на справедливу критику імітації роботи народного депутата.  В останньому інтерв’ю свободівець згадав з критичної сторони діяльність Ігоря Гузя за те, що той проголосував за впровадження абонплати за електроенергію для населення.  Нардепу не лишилося нічого іншого, як дати волю збоченій фантазії і  запустити чергову кампанією оббріхування нашої політсили.

Такі брехливі статті свідчать про одне – на критику Ігор Гузь реагує неадекватно. Ми не очікуємо, що на катастрофічно пожовтілому сайті  буде спростовано ганебну брехню. Навпаки, наклепницькі й аморальні фантазії будуть виливатися на кожного, хто насмілиться критикувати роботу члена правлячої коаліції Ігоря Гузя», – йдеться у заяві.

Нагадаємо, нещодавно з'явилась інформація про те, що члени Володимир-Волинського осередку партії «Свобода» брати Володимир К. та Павло К. організували «перекид» через українсько-польський кордон гармати.

Ідеться про випадок, що стався на початку квітня, коли українські митники на «Ягодині» пропустили через україно-польський кордон зенітну гармату.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024