У школи Володимира закупили маски, термометри та дезінфектори

02 Вересня 2020, 16:00
ЗОШ№2 1330
ЗОШ№2

У Володимирі-Волинському із міського бюджету виділили 791 тисячу гривень на закупівлю дезінфекторів, захисних масок та термометрів.

Про це на щотижневій нараді у міськраді розповів начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету В'ячеслав Петрук.

Зокрема він зауважив, що у Володимирі-Волинському стартував повноцінний освітній процес з дотриманням усіх карантинних вимог. Дезінфекторами, безконтактними термометрами, а також масками школи забезпечені – на ці потреби із міського бюджету виділили 791 тисячу гривень. 

Під час наради міський голова Петро Саганюк акцентував увагу на питанні дотримання карантинних вимог учнями місцевих шкіл, бо розпочався новий навчальний рік. Він наголосив, що рекомендації лікарів безпосередньо впливають на рівень поширення небезпечної хвороби, тому варто дотримуватися простих правил: носити маску в громадських місцях, тримати соціальну дистанцію та користуватись антисептиками.

Петро Саганюк звернув також увагу на недотримання протиепідемічних вимог у громадському транспорті, адже через місто продовжують їздити переповнені маршрутки, не усі водії використовують засоби захисту.

Читайте також: У Володимирі-Волинському за парти сіли 439 першокласників

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39