Пантеон української слави Івана Корсака: фільм про життя та творчість журналіста й письменника

03 Вересня 2020, 09:30
Фільм про Івана Корсака 575
Фільм про Івана Корсака

Опублікували фільм про життя та творчість заслуженого журналіста України, письменника та Почесного громадянина міст Луцька і Каменя-Каширського Івана Феодосійовича Корсака «Пантеон української слави Івана Корсака».

Фільм з'явився на ютуб-каналі літературної агентки автора Ольги Волкової.

У кадрах стрічки про Івана Корсака з’являються: письменник Михайло Слабошпицький, волинська поетеса, заслужена вчителька України Ніна Горик, журналіст, письменник, шеф-редактор газети «Вісник+К» Євген Хотимчук, директорка Волинської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки Людмила Стасюк, письменники Світлана КороненкоАндрій КриштальськийМикола Кучерепа, режисерка Наталія Коломієць, мистецтвознавиця Зоя Навроцька, а також сім’я – дружина Марія Корсак, син Віктор Корсак та невістка Леся Корсак.

Друзі та близькі пригадали життєвий і творчий шлях Івана Корсака, його надзвичайну продуктивність, уважність до деталей, оригінальне письмо та вміння повернути в пам’ять нащадків відомих волинян, розкиданих по світу. Також дивувалися терпінню в пошуках архівами, бажанню «передати дух минувшини» та здатністю передати історичні події через характери, почуття і дії цікавих персонажів.

Читайте також: У Луцьку презентували фільм про життя й творчість письменника Івана Корсака

Більше дивіться у фільмі:

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024