Сесія міської ради: депутати виділили кошти на потреби 14-ї ОМБр, проте, не одноголосно

28 Квітня 2017, 17:22
9686

28 квітня відбулося чергове засідання сесії Володимир-Волинської міської ради.

Одним із перших розглядали питання доповнень до Програми економічного і соціального розвитку міста на 2016-2017 роки, зокрема поповнення переліку основних заходів пункту «Підтримка учасників антитерористичної операції та військової частини».

Відповідно ці доповнення спрямовані на створення належних побутових умов перебування військовослужбовців військових частин А 1008, А 2892 в місці постійної дислокації особового складу. Відбуватиметься це за рахунок виділення коштів у вигляді субвенції з міського бюджету державному бюджету в сумі 500 тисяч гривень на придбання матеріалів для проведення поточного ремонту.

У ході обговорень звучало чимало думок та суджень. Наприклад, депутат-самопомічівець Ярослав Жук сказав, що є Міністерство оборони і хай вони фінансують військових. Депутат Василь Сусік переконував, що закон також каже, що міська влада і громада повинні підтримувати військові з’єднання, які розташовані на їхній території.

Окрім того, депутати зазначали що гроші військовим треба дати, але слід також на них впливати, аби доводили до ладу майно та землю, які перебувають у їхній власності.

У результаті, 30 депутатів ( з 31 присутнього) проголосували «за» виділення коштів на потреби бригади, 1 – проти.  

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024