Володимирчани висловили своє незадоволення роботою місцевих правоохоронців

04 Вересня 2020, 18:30
2102

У Володимирі-Волинському під відділом поліції 4 вересня зібралися активісти, які вимагали від керівництва відповідей на запитання, які турбують громадськість.

За словами активістів, реакція правоохоронних органів на певні ситуації у місті – відсутня або ж недостатня, інформує БУГ.

Про проведення мітингу поінформував раніше у фейсбуці Віктор Вільчинський.

«Утой час, коли поліція у місті мала б щось робити, то вона нічого не робить. Є дуже багато випадків. Один я можу розповісти про чотири таких, в яких поліція проігнорувала, або не зробила того, що мала. Це тільки те, що стосується мене, але є й інші».

Днями була аварія і на водія Лексуса не було складено жодного протоколу. Подали ніби винний водій Опеля», – як розповів ініціатор зібрання.

Нагадаємо, у вівторок 2 вересня близько 10:40 у Володимирі-Волинському трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Аварія сталася на перехресті вулиць Устилузької, Драгоманова та Козацької (біля танка).

Зіткнулися два авто: кросовер і легковик «Опель».

На мітинг приїхали мешканці села, де проживають потерпілі з авто «Опель». Вони попросили керівництво поліції провести чесне розслідування.

«Будь-які адміністративні матеріали не складалися, оскільки ведеться слідство. Може бути винен один водій, інший або два водії. Це може бути встановлено в ході експертиз. Розслідувана справа буде об’єктивно», – зазначив начальник відділу поліції Василь Майданюк.

Щодо ДТП, яка трапилася у Володимирі-Волинському 2-го вересня, то поліція буде розслідувати її неупереджено, повідомили у пресслужбі поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась 2 вересня у місті Володимир-Волинський. Водій Opel, рухаючись по вулиці Устилузькій і повертаючи ліворуч, зіткнувся з автомобілем Lexus. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала пасажирка Opel.
На місці працювала слідчо-оперативна група, відомості за цим фактом належно зареєстровані в ЄРДР.

Обставини аварії та винуватця встановить слідство: нині тривають необхідні слідчі дії, у тому числі вивчається відео з камер спостереження та опитуються очевидці події», – йдеться в коментарі.

Активіст Тарас Сватко звернув увагу на те, що перед перехрестям, де трапилася ДТП, відсутня розмітка, яка б забороняла обгін, знак пішохідного переходу. Тут він вбачає ознаки вини балансоутримувача цієї дороги.

«При розслідуванні кримінального правопорушення буде розслідувати всі обставини», – сказав Майданюк.

Також поцікавилися, чому у Володимирі відсутня велика кількість дорожніх знаків, чому деякі з них неправильно встановлені.

«Хочу сказати у нас немає фахівців, щоб сказати, чи встановлений знак правильно чи не правильно. У нас немає таких людей, наділених повноваженнями, які скажуть, чи правомірно знак стоїть чи ні», – відповів Майданюк.

Також присутні навели приклади, на їхню думку, неправомірних дій поліції і невиконання правоохоронцями своїх обов’язків.

Більше у відео.

Читайте також: У Володимирі – автотроща, зіткнулися кросовер і легковик. ФОТО









 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024