Правозахисник 51-ї бригади Нагорний про готовність казарм для бійців 14-їОМБр

29 Квітня 2017, 22:43
10009

Адвокат Василь Нагорний відреагував на інформацію про жахливий стан казарм, куди за кілька місяців до Володимира-Волинського на постійне місце дислокації повернеться особовий склад 14 ОМБр.

Про це правозахисник написав у своєму пості у Фейсбук.

«Зарікся, що поки в лікарні, то новин не читатиму. Відкрив випадково, і натрапив, що 14 бригада скоро повертається на місце дислокації у Володимир, очікують близько 3,5 чоловік.... І тут хрєняк, виявляється казарми не готові (в жахливлму стані), знову частину пацанів будуть відпускати у відпустки по домівкам.
Згадую останні судові засіданні по бійцям 51 ОМБр, і свідчення офіцерів, що ще в 2014, коли повернулась 51 бригада, то умови в цій частині були супер, і розмістити 4000 бійців було без проблем. Брехня завше вилазить...» - йдеться у дописі. 

Нагадаємо, за останніми підрахунками має повернутися не менше 3,5 тис. осіб віськових. Керівництво бригади мізкує де розмістити таку кількість військовослужбовців та як оперативно забезпечити їм необхідні побутові умови, бо нині казарми у жахливому стані. 

Припускають, що певну кількість військових відправлять у відпустки, а відтак вони перебуватимуть удома. Решту, аналізує військове керівництво, цілком реально розмістити у наявних казармах. Єдина проблема – приміщення потребують ремонту та відновлення. 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024