На Луганщині загинув військовий 14 бригади

07 Вересня 2020, 12:36
1097

На Сході загинув військовий 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, що дислокується у Володимирі-Волинському.

6 вересня на українських військових відкрили прицільний вогонь зі стрілецької зброї поблизу Причепилівки, що на Луганщині. Унаслідок обстрілів загинув молодший сержант Тарас Кубійович. Про це повідомлять у пресслужбі 14 бригади.

«Унаслідок цинічного і підлого зриву перемир’я збройними формуваннями Російської Федерації ворожа куля обірвала життя нашого побратима молодшого сержанта Кубійовича Тараса Степановича. Брате, допомагай нам із небес… Допоможи знищити російську гниль, що отруїла українську землю, що ніколи не мала і не має честі, помститися за кожного загиблого українського воїна… Спочивай із миром, побратиме... Пам’ять про тебе світлим променем освітлюватиме наш шлях», – йдеться в дописі.

«Командування та особовий склад 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого висловлюють співчуття рідним та близьким молодшого сержанта Тараса Кубійовича… Тужимо разом із вами… Вічна пам’ять», – зазначають у повідомленні.

Тарас Кубійович – молодший сержант, боєць 14 ОМБр, родом з Івано-Франківщини 1970-го року народження.

Читайте також: На Сході загинув військовий 14 окремої механізованої бригади

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024