В Устилузі - пост обмеження руху та тимчасова режимна зона. І все через Євробачення

30 Квітня 2017, 14:02
12523

У період з 30 квітня по 13 травня у місті Києві відбудеться 62-й пісенний конкурс «Євробачення».

Участь у пісенному конкурсі візьмуть артисти та офіційні делегати із 43 країн світу, також очікується що 9 концертів «Євробачення» загалом відвідає понад 70 тисяч глядачів, у тому числі до 20 тисяч іноземців, які можливо будуть перетинати кордон через Міжнародний автомобільний пункт пропуску «Устилуг».

З метою забезпечення публічної безпеки та порядку, попередження вчинення провокацій та інших протиправних дій, у тому числі забезпечення безпеки дорожнього руху на особливий період (з 30 квітня по 13 травня 2017 року) в зв’язку з проведенням в Україні пісенного конкурсу «Євробачення», згідно вказівки ГУНП у Волинській області, у вказаний період буде проводитись відпрацювання території Устилузької територіальної громади. Про це повідомили у Володимир-Волинському міському відділі поліції.

Зазначеною вказівкою визначено тимчасову сервісну зону 3-4 км автодороги державного значення Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне з виставленням поста обмеження руху автотранспорту та створення тимчасової режимної зони на автодорозі від пункту контролю сервісної зони до МАПП «Устилуг» для забезпечення безпеки жителів міста Устилуг та інших громадян, у тому числі іноземних держав, які відвідуватимуть територію України, вивільнення населеного пункту від черг транспортних засобів.

У зв’язку з вищевикладеним поліція закликає усіх дотримуватись публічного порядку та безпеки дорожнього руху на території Устилузької територіальної громади.

Правоохоронці просять повідомляти у Володимир-Волинський міський відділ поліції за телефонами «102» та 2-25-70 про будь-які події, що загрожують публічній безпеці, про підозрілих осіб, які виношують протиправні наміри та про факти виявлення вибухонебезпечних та інших заборонених предметів.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024