Документи на польську візу потрібно здавати по-новому

08 Вересня 2020, 07:45
1221

З 1 вересня запис та подача документів на польську візу в Україні відбуватимуться по-новому.

Про це повідомляє Yavp.pl з посиланням на сайт Візового центру Польщі, – повідомляють Волинські новини.

Зазначається, що з вересня 2020 року при оплаті сервісного збору в банках (Кредобанк або Ідеябанк) потрібно буде одразу вказати касиру спосіб подачі документів на візу: особисто або через «Нову пошту».

«Якщо під час здійснення оплати у банку ви зазначите, що будете подавати документи на візу у форматі поштового відправлення через кур’єрську компанію «Нова Пошта», ви можете одразу надсилати повний пакет документів до ППВА і вам не потрібно чекати на дзвінок з Контакт-центру, оскільки дата та година реєстрації у таких випадках не назначається (у вас не буде можливості подати документи безпосередньо до ППВА)», – йдеться в повідомленні.

Майбутнім заявникам також нагадали, що термін дії банківської квитанції становить 90 днів (з дня здійснення оплати в банку), тому подача документів поштою можлива не пізніше, ніж протягом цих 90 днів.

«Якщо під час здійснення оплати у банку ви зазначите, що будете подавати документи на візу безпосередньо у ППВА, вам буде автоматично призначена дата та година реєстрації до ППВА і оператор Контакт центру вам зателефонує для підтвердження дати реєстрації. Після підтвердження дати реєстрації у вас також є можливість відправити документи до ППВА через кур’єрську компанію «Нова Пошта», – додали у Візовому центрі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39