Польська фіірма почала ремонтувати одну з найбільших вулиць Володимира. ФОТО

09 Вересня 2020, 17:15
Вулиця Устилузька 2511
Вулиця Устилузька

У Володимирі-Волинському 9 вересня почали реалізовувати українсько-польський проєкт щодо ремонту дороги Устилуг –  Володимир-Волинський.

Ремонтні роботи розпочалися на вулиці Устилузькій, інформують у міськраді.

За допомогою спецтехніки на вулиці вже почали ремонтувати дорожнє покриття. Ремонт проводить польська фірма «Дрог-Буд».

Деталі робіт, які виконуються, очільник міста спільно з польською стороною і представниками Служби автомобільних доріг обговорили в міській раді. На зустрічі були присутні президент польської компанії «Дрог-Буд» Здзіслав Новак, директор представництва компанії «Дрог-Буд» в Україні Валерій П’ятак, керівник філії «Володимир-Волинська ДЕД» Микола Хільчук, заступник начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Ншан Антонян.



Як повідомлялося, 21 вересня планується перше укладання асфальту, якщо погода не внесе свої корективи у плани підрядників.

Усі присутні висловили сподівання, що при сприятливих погодних умовах роботи якнайшвидше будуть завершені.

Міський голова Петро Саганюк наголосив, що місто готове усіляко сприяти проведенню ремонтних робіт та реалізації проєкту.

У зв’язку з ремонтом прохання до водіїв звертати увагу на тимчасові дорожні знаки, дотримуватися правил дорожнього руху.

Нагадаємо, три роки тому укладено угоду з Польщею на ремонт дороги від Устилуга до Володимира протяжністю 13 кілометрів. Амбітний проєкт включає ремонт вулиці Устилузької – однієї із найдовших у місті. Питання оновлення шляху всебічно лобіював міський голова Петро Саганюк. Для цього він неодноразово зустрічався з Анатолієм Посполітаком, начальником Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Ще влітку стало відомо, що польська фірма-підрядник готується до проведення капітальних ремонтних робіт на дорозі Н-22, на відрізку між Устилугом і Володимиром-Волинським. Також ішлося про те, що на початку вересня підрядник повинен почати звозити у Володимир-Волинський техніку.

Читайте також: Дорогу між Володимиром і Устилугом буде ремонтувати польська фірма




 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024