На мешканця Устилузької громади відкрили «кримінал» за те, що побив своячку та ображав матір

09 Вересня 2020, 19:45
2012

Арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі до двох років,  загрожує жителю Володимир-Волинського району, який побив  своячку та ображав матір.   

Про це інформують на сторінці Поліція Володимира-Волинського у фейсбуці

До поліцейського офіцера Устилузької ОТГ лейтенанта поліції Олександр Дем’яненка звернулась 46-річна жителька одного із сіл громади. Жінка повідомила про постійне сімейне насилля котре вчиняє її 53-річний дівер щодо її свекрухи. 
Правоохоронець, отримавши таке повідомлення, прибув за місцем проживання чоловіка. Під час розмови порушник поводив себе агресивно І, вибравши момент, ударив  в обличчя заявницю і вибив їй переднього зуба. 

Розмова правоохоронця і порушника закінчилась складанням протоколу про вчинення насильства в сім’ї та порушенням щодо чоловіка кримінального провадження за ст.125.ч1  Кримінального кодексу  України (умисне легке тілесне ушкодження).  

Відтак, чоловіку загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, виправні роботи до одного року, арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі до двох років.

Читайте також: Розшукують волинянина, який ще в серпні пішов з дому і не повернувся

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024