Як маленькі «попелюшки» Володимира вчилися себе презентувати

02 Травня 2017, 16:09
10189

Урок самопрезентації під назвою «Попелюшка» відбувся у залі Alisha-Dance Studio в сотанній день квітня у рамках проекту «CreativeStudio», який представили княжни Володимира - Олена Омелюх-Вегера «Княжна-2003», та Анастасія Азанова «Княжна-2006».

У ньому взяли участь юні володимирчанки, які на кілька годин перевтілились на героїню казки і пережили найпрекрасніші її моменти.

Дівчатка вчилися визначати поняття краси та послідовність дій при підготовці до виходу у світ, щоб не тільки  виглядати привабливо, а й почуватися впевнено і притягувати погляди оточуючих. Одним із завдань, які проводились в ігровій формі, було визначення розміру взуття та одягу свого розміру. Адже, як впевнені організатори проекту, принцеси мають завжди виглядати вишукано на будь-яких заходах. Незалежно чи це бал, чи ділова зустріч, чи ж бо звичайна прогулянка з подругою.

Олена та Анастасія приємно констатували, що усі учасниці мають чудовий смак, тож без проблем впорались із поставленими завданнями. Далі були дефіле, де юні попелюшки вчились гарній поставі, а також дівчаток ознайомили з романтичним та спортивним дефіле стилем.  Після чого кожна спробувала себе у ролі моделі, якйі потрібно було виграшно обіграти свій образ.

Знімала це все дійство журніліст та фотограф Дарія Поддубецька.

Результатом самопрезентації були позитивні враження юних попелюшок і величезне бажання повторити подібні уроки краси.

У ці вихідні в рамках проекту «CreativeStudio» відбудеться тренінг «Техніка публічного виступу», орієнтований на людей, які губляться перед аудиторією. Тренінг буде проводити Борис Карпус - людина, яка знає про технології впливу все і трошки більше. Попередня реєстрація обов'язкова.







 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024