Частину вулиці Ковельської хочуть перейменувати

03 Травня 2017, 21:05
9963

Частину вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському, від залізничного переїзду і до виїзду з міста, можуть перейменувати на вулицю «Героїв 51-ї бригади».

Зокрема, ініціатива перейменувати зазначений відрізок обговорюється досить давно, - пише БУГ.

Члени громадської ради висували пропозиції щоб перейменувати всю вулицю Ковельську, однак підтримку найбільшу підтримку отримала ідея перейменування частини вулиці, де знаходяться військові частини.

Як зазначив головний архітектор міста Тарас Киба, саме перейменування цієї частини вулиці буде символічним і від нього найменше буде незручностей жителям міста.

- Це перейменування торкатиметься безпосередньо військової частини, двох індивідуальних будинків, автозаправки та автомийки. Багатоповерхових житлових будинків це перейменування не стосуватиметься. Такий варіант я вважаю доцільним, – повідомив Тарас Киба.

Якщо власники індивідуальних будинків ніяких суттєвих витрат не понесуть, то юридичні особи змушені будуть змінити деякі установчі документи і це для них вартуватиме в межах 480 гривень.

Наразі громадська рада прийняла пропозицію до відома та погодила проведення відповідного громадського обговорення. Якщо громадське обговорення прийме дану пропозицію і не буде заперечень, то на сесію винесуть проект рішення про перейменування.

Однак, серед членів громадської ради були заперечення щодо часткового перейменування, вони наполягали на повному. Зокрема згадували ГО«Захисник». котра, ніби то, буде відстоювати, щоб вся вулиця Ковельська носила нову назву.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024