У Володимир-Волинському районі до 9 травня виплатили допомог на суму 459 тисяч гривень

04 Травня 2017, 14:32
9642

На черговій оперативній нараді у Володимир-Волинській РДА стало відомо, що проведені виплати до 9 Травня на суму 459 тисяч гривень.

Про це повідомила Наталія Голюк, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації. Окрім того, вона наголосила, що повністю зроблений перерахунок компенсацій по субсидіях за квітень місяць та починається робота над перерахунком на літній період.

Також, за словами начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Петра Чуцького, у всіх сільських радах були проведені заходи по упорядкуванню місць поховань загиблих осіб, які брали участь у Другій світовій війні та у антитерористичній операції на Сході України.

Окрім того, начальник управління фінансів райдержадміністрації Олена Бондарук зазначила, що за 4 місяці вцілому районний бюджет перевиконано на 112% та забезпечено виплати по усіх захищених статтях.

Розглянули на оперативці і ряд інших не менш важливих питань, які стосувалися плану роботи відділів та управлінь райдежадміністрації на цей тиждень.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024