На Володимирщині затримали чоловіка, який обкрадав дачі. ФОТО

20 Вересня 2020, 13:00
1109

Поліцейський офіцер Оваднівської громади спільно з працівниками карного розшуку Володимир–Волинського відділу поліції встановили особу зловмисника, який обкрадав дачі містян.

Про це інформують на сторінці поліції Володимира-Волинського у фейсбуці.

12 вересня до чергової частини відділу поліції почали надходити повідомлення від жителів міста та району про те, що невідома особа, шляхом віджиму дверей, та пошкодження навісних замків, проникає до приміщень їхніх будиночків, що знаходяться поряд із селом Верба Володимир-Волинського району, на території дачного масиву «Марс».

Звідти невідомий викрадав все, що бачив. За словами потерпілих, не гребував злодій ані продуктами, ані одягом чи інструментами.

Під час відпрацювання території, усього дачного масиву «Марс», капітан поліції Андрій Коколюк, поліцейський офіцер Оваднівської ОТГ, спільно із працівниками карного розшуку, встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний чоловік без постійного місця проживання. Раніше підозрюваний неодноразово судимий за вчинення умисних корисливих злочинів.

Під час спілкування із зловмисником працівники поліції встановили, що викрадені речі чоловік зберігав в одному із дачних будиночків, який облаштував під сховок та житло.

Читайте також: Група крові і згода на донорство: Кабмін затвердив новий формат водійських посвідчень




 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024