З'явилося відео з міжнародних змагань, де за перемогу змагаються танкісти 14-їОМБр

09 Травня 2017, 18:52
9371

Танкісти 14-ї окремої механізованої бригади, яка дислокується у Володимирі-Волинському вперше беруть участь у танковому біатлоні армій країн НАТО. 

У перший день змагань танкістам з 14-ої бригади дістався один з найважчих та найбільш видовищних етапів перегонів — «Бойова стрільба взводу у наступі», - повідомили у прес-службі Збройних сил України.

Складність полягала у тому, що згідно умов змагань наша команда не мала змоги провести жодного пробного заїзду на вогневій ділянці.

Натівські судді оцінювали дії танкового взводу капітана Багаєва за двома основними показниками — влучність вогню та тактичні дії екіпажів бойових машин. За обома показниками українські танкісти показали високий результат. Залікові бали нашої та інших команд тримаються у таємниці та будуть оприлюднені лише в кінці змагань.

Водночас за попередніми оцінками спостерігачів та контролерів — українці вразили більшість цілей, діяли злагоджено та впевнено.

Зауважимо, на міжнародних змаганнях The Strong Europe Tank Challenge, які проходять у Німеччині з 7 по 12 травня, військовослужбовці танкового взводу 14-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ змагатимуться з командами США, Німеччини, Австрії та Польщі. 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024