Інспектування Ковельської: ходили-їздили, оглядали закатані в асфальт люки, нарікали-обіцяли

10 Травня 2017, 15:32
9916

Начальнику служби автодоріг у Волинській області Анатолію Посполітаку показали безліч недоліків ремонту вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському.

Посполітак прибув до Володимира-Волинського сьогодні, 10 травня, - пише Володимир Медіа.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва міськради Віктор Фіщук розповів: перед ремонтом вулиці було 46 оголовків колодязів інженерних мереж та 16 решіток ливнівки. Однак після ремонту їх залишилося відповідно 42 та 10. Де решта – нині не може сказати ніхто. Їх практично «вкатали» в асфальт.

Далі делегація рушила вулицею Ковельською, де вже на практиці пану Посполітаку мало не щокроку  вказували на недоліки. Це і халатно вкладені колодязі та решітки, необлашттовані належним чином кишені для стоянки автомобілів, нерівність дорожнього полотна та ряд інших недоліків.

Інспектування завершилося у районі військового містечка і керівник обласної служби мав можливість наочно переконатися у тому, що доробляти ще доведеться довго.

Підсумовуючи оглядини, Посполітак наголосив, що вплинути на тендерні процедури не може. Проте, приймати та підписувати акти виконаних робіт і платити за роботу «Амілі» не будуть до того часу, допоки не будуть усунуті всі недоліки ремонту вулиці Ковельської. Чиновник також зазначив, що нещодавно лабораторією служби були відібрані зразки асфальту на вулиці Ковельській, однак ще результатів немає.

Посполітак також звернувся до місцевої влади по фінансову допомогу. Мовляв, грошей на ремонт доріг катастрофічно не вистачає.















 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024