Володимир: в центрі міста з'явилась лавочка для закоханих

11 Травня 2017, 10:31
11334

Учора пообіді, неподалік міського РАЦСу, робітники встановили лавочку для закоханих.

Нагадаємо, світлина із зображенням цієї лавочки потрапила у соцмережі восени минулого року і одразу ж з’явилося чимало невдоволених. Одні – дизайном, другі – її вартістю, інші –  тим, що знаходиться вона наразі не на території КП “Полігон” (саме це підприємство оплатило її виготовлення), - пише ВолодимирМедіа.

Як пояснив тоді головний архітектор міста Тарас Киба, дизайн цього творіння розглядали і затверджували на художній раді, тоді невдоволених, чомусь не було. Стосовно ціни. Ця лавочка обійшлася міському бюджету у 4 тисячі гривень. Важко було знайти робітників, які за такі гроші згодилися б її виготовити. Хоча людей таки знайшли і вони за дві неділі зробили цю лавку.

Тривалий час вона стояла в управлінні архітектури і тільки зараз, як пояснюють, як тільки дозволили погодні умови, її встановили біля РАЦСу.

Люди, які вже встигли побачити це архітектурне створіння та випробувати його на міцність, розповіли що лавка закріплена абияк та і з місцем її встановлення поквапились.

Прийде час і побачимо, чи сподобається лавочка для закоханих місцевим молодятам. А нині її вже облюбувала місцева дітвора та любителі селфі.

1

1

1

1

2

 

Коментарі
11 Травня 2017, 20:00
Це не лавка, а дно дизайну
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024