Княже місто: за «круглим столом» будуть думати, як розвивати туризм

11 Травня 2017, 11:09
9485

У Володимирі організовують зустріч за «круглим столом» на тему: «Реалізація грантових туристичних та інвестиційних проектів на Волині. Ідеї та рішення для Володимира».

На зустріч, яка відбудеться 12 травня 2017 року о 14.30 в нижньому залі міської ради, запрошують активних жителів міста, представників громадських організацій. 

У «круглому столі» візьмуть участь фахівці в галузі туристичної індустрії, експерти та координатори проектів з Луцька, які поділяться досвідом з реалізації грантових проектів на Волині, ознайомлять з тенденціями ринку активного туризму, поділяться своїми ідеями щодо розвитку туризму у Володимирі-Волинському.

Чекають також на приїзд координатора проекту «Створення інформаційного комплексу в сфері транскордонного екологічного туризму в Єврорегіоні Буг Катерини Шкльоди, експерта проектів «Транскордонна система пошуку інвестора Польща-Україна» та «Планета ідей: транскордонний трансфер знань в сфері залучення інвестицій для розвитку прикордонного туризму» Андрія Сичука, керівника спортивно-туристичного клубу «ANTAR» , нашого земляка Тараса Сиротюка, головного спеціаліста департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Стаса Ольшевського.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024